Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اعلام کرد: با بیمارستان ولایت قزوین قراردی منعقد شده است تا بیماران نیازمند به دارو و درمان که توان پرداخت ندارند تحت پوشش قرار گیرند.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی مجیدی امروز سه‌شنبه ۱۱ خرداد در شورای خیریه ستان قزوین که با حضور حجت‌الاسلام احمد شرفخانی، رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، اظهار کرد: سازمان اوقاف پسوند امور خیریه دارد و امیدواریم روزی برسد که امور خیریه اوقاف از شأن و جایگاه بالایی برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بخش امور خیریه به همت واقفان خیراندیش قزوین از ابتدای سال ۹۹ تا به امروز ۲۱ زندانی جرائم غیرعمد را از محل درآمدهای خیریه آزاد کردیم، همچنین ۱۴ نفر دیگر توسط متولی موقوفات از زندان آزاد شدند که در مجموع ۳۵ زندانی از بند رهایی پیدا کردند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: در قالب طرح «پیوند آسمانی»، تهیه جهیزیه را در دستور کار خود قرار دادیم که به صورت مستمر اجرایی می‌شود؛ در ۱۴ ماه گذشته ۱۵۸ سری جهیزیه بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال برای زوج‌های جوان تهیه شده است. یک مجموعه ۱۶ واحدی برای زوج‌های طلبه در استان قزوین وجود داشت که به‌دلیل عدم نگهداری مطلوب قابل استفاده نبود که از محل موقوفات مرمت و احیا شد و در اختیار طلاب جوان در شرف ازدواج قرار گرفت تا به مدت ۲ سال  در آن زندگی مشترک خود را آغاز کنند.

وی با اعلام اینکه تا به امروز ۲۰ هزار بسته غذایی و ۴۰۰۰ بسته بهداشتی در بین نیازمندان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: پس از همه‌گیری کرونا رهبر معظم انقلاب بر مواسات و همدلی تأکید کردند و کمک‌های مومنانه انجام شد. در استان قزوین ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قالب بسته‌های معیشتی و بهداشتی اهدا شد که ۷ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان به همت موقوفات و بقیه به همت خیران و هیئت امنای موسسات خیریه بوده است.

حجت‌الاسلام مجیدی بیان کرد: ۲۶ هزار وعده غذای گرم بین نیازمندان و کادر درمان اهدا شد و همچنین با راه‌اندازی کارگاه خیاط دوخت ماسک و گان ۳۹۲ هزار ماسک و ۸۰۰ عدد گان دوخته شد.

وی با بیان اینکه انجام امور خیر از محل موقوفات باعث ترویج فرهنگ وقف می‌شود، اشاره کرد: در حوزه خیرات و مبرات روزانه از محل موقوفات حداقل به پنج نیازمند کمک‌رسانی می‌شود. با بیمارستان ولایت قزوین نیز قرداردی منعقد شده است تا بیماران نیازمند به دارو و درمان که توان پرداخت ندارند تحت پوشش قرار گیرند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: قراردادی با فروشگاه‌های لوازم خانگی بسته شده است که با ارقام حدود ۶ میلیون تومان به سادات نیازمند لوازم خانگی اهدا کنند. در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در طرح «مهرتحصیلی» ۱۶۱۵ بسته برای دانش‌‍آموزان بی‌بضاعت در استان قزوین توزیع شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اوقاف قزوين اوقاف و امور خیریه استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی