Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، سعید بهادیوند چگینی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان در حاشیه برگزاری این مانورگفت: در ادامه برگزاری مانور‌های ماهانه و مستمر شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور، امروز پنجشنبه نیز دومین مرحله مانور سراسری اقدام فراگیر همزمان با سراسرکشور برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این مانور چهارمحور اساسی هدف گذاری شده که ارزیابی آماده به کاری مولد‌های اضطراری، مقابله با دستگاه‌های رمز ارز غیر مجاز، تعدیل روشنایی معابرشهری وبین شهری و ارزیابی آماده به کاری سامانه‌های برق من وپاسخگویی ۱۲۱ از آن جمله است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در استان قزوین بیش از ۱۴۰ مرکز حساس، مهم وضروری وجود دارد که همواره استمرار تامین انرژی و آماده به کار بودن مولدین اضطراری آنها، مورد کنترل و رصد قرار می‌گیرد.

بهادیوند چگینی افزود: این مواردشامل مراکز ارتباطات و فنآوری، تامین انرژی، بهداشتی و درمانی، دانشگاهی، صنعتی، خدمات عمومی، مالی، تامین آب شرب و کشاورزی و دام و طیور در این مانور تحت پوشش ارزیابی‌های فنی قرار گرفتند.

او بیان کرد: همچنین در محور دوم موضوع شناسایی و کشف رمز ارز‌های غیر مجاز با جدیت در دستور کار است که از ابتدای سال گذشته ۵۱ مرکز غیرمجاز «رمز ارز» و نیز ۱۹۹۱ دستگاه ماینر کشف شده است.

این مسئول تصریح کرد: با شناسایی این دستگاه‌های غیر مجاز «رمز ارز» زمینه ۶ میلیون و ۷۰۹ هزار و ۳۷۵ کیلووات ساعت صرفه جویی در مصرف برق فراهم شده است.

او در خصوص ارزش مالی این انرژی هم گفت: محاسبه ارزش مالی این انرژی معادل ۶۴ میلیارد و ۷۴۵ میلیون ریال است که بالغ بر ۴۵ میلیارد و ۶۲۱ میلیون ریال آن از متخلفان به عنوان جریمه وصول شده است.

چگینی در ادامه بیان کرد: با کشف ماینر‌های غیرمجاز، مقدار ۲۹۸۶ کیلو وات صرفه جویی شده است.

بهادیوند چگینی افزود: در محور سوم وتعدیل روشنایی معابرشهری وبین شهری، بامجموعه اقدامات صورت گرفته ۱۹ هزار و ۲۵۵ دستگاه از چراغ‌های روشنایی معابر تعدیل شدند.

او اظهارداشت: با این کار ۳.۵ مگاوات در انرژی برق روشنایی این معابر صرفه جویی شد که می‌تواند به مدیریت مصرف کمک کند.
بهادیوندچگینی ادامه داد: در حوزه سامانه برق من تاکنون ۲۱ هزار و ۴۵۹ مورد نصب سامانه برق من انجام پذیرفته که ۱۹ هزار و ۲۶۱ تراکنش به ثبت رسیده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اظهارداشت: با هدف گذاری محور‌های چهار گانه در مانور امروز می‌توانیم با مدیریت مصرف با اطمینان بیشتری از پیک بار تابستان عبور کنیم.

او در خصوص تجهیزات بکار گرفته شده در این مانور هم گفت: در مانور امروز ۱۰ اکیپ اجرایی و ۱۰ اکیپ نظارتی با استفاده از ۲۰ دستگاه خودرو و بیش از ۵۰ نیرو شرکت داشتند.

بهادیوند چگینی اضافه کرد: مانور‌های اقدام فراگیر برای مدیریت مصرف و کاهش پیک بار در تابستان همه ماهه به صورت مستمر در استان قزوین اجرا می‌شود.

او از مشترکان برق در استان خواست ضمن صرفه جویی در مصرف برق، این اداره را در تامین برق پایدار در فصول مختلف بویژه تابستان همراهی کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت برق مدیریت مصرف صرفه جویی در مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق بهادیوند چگینی صرفه جویی رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی

 

محسن اسلامی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.


وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

دیگر خبرها

  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در قزوین 
  • بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان