Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@06:09:59 GMT

بخش فیزیوتراپی بیمارستان ولایت قزوین تعطیل نشده است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۰۶۳۰

بخش فیزیوتراپی بیمارستان ولایت قزوین تعطیل نشده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: بخش فیزیوتراپی بیمارستان ولایت تعطیل نشده است و در حال ارائه خدمت می‌باشد و روزانه ۳۰ نفر پذیرش می‌کند اما در ارائه خدمات بیماران بستری نسبت به بیماران سرپایی دارای اولویت هستند. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، امیرمحمد کاظمی فر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت در مجتمع ادارات نواب برگزار شد، اظهار داشت: بخش فیزیوتراپی بیمارستان ولایت تعطیل نشده است و در حال ارائه خدمت می‌باشد و روزانه 30 نفر پذیرش می‌کند اما در ارائه خدمات بیماران بستری نسبت به بیماران سرپایی دارای اولویت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:همچنین به منظور افزایش ظرفیت ارایه خدمات به بیماران این بیمارستان در حال واگذاری به بخش خصوصی با تعرفه دولتی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: درمان بیماران قلبی نیز در بیمارستان بوعلی متمرکز بوده و ویزیت بیماران توسط متخصص طب فیزیکی در این مرکز درمانی صورت می‌گیرد.

جلوگیری از تعطیلی ارائه خدمت یکی از دلایل طولانی شدن نوبت دهی به بیماران متقاضی عمل جراحی در بیمارستان‌هاست

خدمات سلامت دهان و دندان در آذربایجان شرقی 4 برابر افزایش یافتامام جمعه بیرجند: قتل‌ها، افسردگی‌ها و بیماری‌های روانی همه ریشه در عدم سلامت انسان داردافزایش بودجه بیمه سلامت متناسب با تعرفه‌های پزشکیعبدالله کشاورز مدیر درمان داتشگاه علوم پزشکی استان قزوین نیر در این نشست اظهار داشت: در چند سال اخیر روند افزایش تعرفه‌ها بدین گونه بوده که تعرفه‌های پزشکی 20 تا 30 درصد و دستمزد نیروی انسانی 30 درصد افزایش داشته باشد اما در حوزه تجهیزات پزشکی 200 تا 300 درصد و تجهیزات غیر پزشکی شاهد افزایش 50 درصدی بوده‌ایم.

وی ادامه داد: در حوزه دستمزدهای پزشکی نیز 3 تا 6 درصد افزایش رخ داده و بیشترین افزایش تعرفه مربوط به جز فنی و هزینه‌های غیر دستمزدی و تخت خوابی بیمارستان ها است و جامعه پزشکی محصوصا بخش خصوصی اعتراض گسترده‌ای در سطح کشور داشتند چرا که میزان افزایش دستمزدها کم بوده است.

کشاورز در پاسخ به سوال بکی از خبرنگاران مبنی بر غیر قانونی بودن آگاهی کلینیک‌های غیر دولتی از اطلاعات پزشکی بیماران اطهار داشت: خارج شدن اطلاعات پزشکی بیماران در بیمارستان‌ها به بیرون از بیمارستان‌ها پیگیری می‌شود.

وی افزود: طولانی شدن نوبت دهی به بیماران به این دلیل بوده که هیچ خدمتی تعطیل نشود و این امر نیازمند مدیریت هزینه بوده و امروز 10 درصد درامد ما نقدی و 90 درصد غیر نقدی است و درصورت تداوم عمل‌های جراحی غیر اورژانسی با ظرفیت گذشته، بخش مالی بیمارستان با بدهی روبرو می‌شود درحالیکه منابع بیمه‌ای کافی نیست.

پیمان قجر بیگی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهار داشت: با توجه به عدم موجودی امکانات و تبادلات ارزی انروز شاهد تاثیرات آن بر وضعیت دارو ها هستیم و 12 قلم دارو در حیطه قرمز بوده که نشان از عدم موجودی است و 12 قلم زرد می‌باشد.

وی بیان کرد: در قزوین علارغم مشکلات عام در منابع مالی دانشگاه، درمان هیچ بیماری به دلیل نبود دارو و تجهیزات پزشکی دچار وقفه نشده است و در بحث تجهیزات، با وجود مشکلات کمبود اما با عدم تامین روبرو نبوده و همسان با کل کشور هستیم.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک